Huishoudelijke hulp na kraamzorg

Wenst u na de kraamzorg een hulp die huishoudelijke taken uitvoert voor u omdat u hier zelf nog niet aan toe bent? Wij maken dit graag mogelijk voor u.

Onze service:

U kunt bij ons een huishoudelijke hulp aanvragen voor bepaalde tijd:

Wenst u 3 weken lang een huishoudelijke hulp, voor 10 uur in de week? Dat is mogelijk! Wenst u 4 weken lang een huishoudelijke hulp voor 4 uur in de week? Ook dat is mogelijk; wij zoeken een hulp voor u die voldoet aan uw wensen.

Hoe het werkt

  1. U vult het inschrijfformulier in;
  2. Na deze inschrijving krijgt u toegang tot uw persoonlijke pagina;
  3. Op uw persoonlijke pagina kunt u aangeven welke eisen u stelt aan uw hulp, hoeveel weken u een schoonmaakster wenst en hoeveel uur in de week de hulp langs dient te komen;
  4. U rondt de aanvraag af. Wij gaan direct voor u op zoek naar een passende hulp, meestal vinden wij al iemand binnen drie dagen;
  5. Wij leveren u de gegevens van de hulp, zodat u een afspraak kunt maken met de hulp voor een kennismaking. Klikt het? Dan gaat de schoonmaakster bij u aan de slag. Klikt het niet? Dan zoeken wij voor u naar een nieuwe kandidaat.
  6. U kunt de aanvraag voor een hulp ruim van tevoren indienen, maar ook op het moment dat u behoefte hebt aan een hulp. Wij zullen altijd proberen u binnen drie dagen te koppelen aan een hulp.


Vraag direct een hulp aan


Kosten voor een huishoudelijke hulp

Bemiddeling
Voor de service die wij leveren rekenen wij een eenmalig bemiddelingsbedrag van € 32,50. Hier komt niets meer bovenop, garantie zit hier tevens bij inbegrepen.

Uurloon
De hulp verdient per uur € 13,50. U kunt dit bedrag zelf uitbetalen aan de hulp, dit gaat niet via ons. Het bedrag is een all-in bedrag, er komt dus niets meer bovenop.