Garantie, Groot aanbod en Geen Gedoe

Garantie

Wij vinden het belangrijk dat u een hulp hebt waarmee het klikt. Daarom vragen wij ook bij de aanvraag naar uw wensen. Aan de hand van deze wensen gaan wij voor u op zoek naar een geschikte hulp. Als wij een hulp aan u hebben gekoppeld, zult u na moeten gaan of u een klik hebt met deze hulp. Mocht dit niet zo zijn, dan kunt u dit bij ons opgeven en gaan wij voor u op zoek naar een andere schoonmaakster. Indien wij helemaal geen hulp vinden die aan de door u opgegeven wensen voldoet, betaalt u uiteraard niets.

Groot aanbod

Wij beschikken over een groot bestand met hulpen. Op het moment staan er 322.088 hulpen geregistreerd, maar dit aantal blijft maar groeien. In onze uitgebreide database is altijd wel een hulp te vinden die voldoet aan uw wensen. Wij kunnen u dus altijd van dienst zijn.

In het kaartje hieronder ziet u de ingeschreven schoonmaaksters bij u in de buurt

Geen gedoe

Wanneer u een aanvraag bij ons indient, nemen wij u al het werk uit handen. Zo gaan wij aan de hand van de door u opgegeven wensen op zoek naar een geschikte nieuwe hulp. Ook verzorgen wij uw administratie, kunt u bij ons een voorbeeldcontract vinden en houden wij het aantal gewerkte uren van uw hulp bij. U ervaart het gemak en wij doen de rest.


Bent u ook op zoek naar hulp in de huishouding rondom uw bevalling?

Schrijf u dan nu in!