Service

Wanneer u gebruik gaat maken van onze dienstverlening, profiteert u van ons volledige service. U betaalt een vast bedrag voor de bemiddelingskosten, ontvangt garantie en kunt gratis een nieuwe hulp aanvragen wanneer u geen klik blijkt te hebben met de toegewezen hulp.

Naast bovenstaande voordelen bestaat onze service uit het volgende:

Gratis tips
Zodra u een aanvraag hebt ingediend komt u terecht op uw persoonlijke pagina. Op deze pagina kunt u gratis tips downloaden, die u kunt gebruiken om de samenwerking tussen u en de hulp te optimaliseren.

Voorbeeldcontracten
Op uw persoonlijke pagina kunt u tevens een voorbeeldcontract downloaden. In dit contract kunt u afspraken vastleggen.

Hulp bij administratie

U kunt gebruik maken van ons urenbriefjessysteem. De briefjes kunt u op de website downloaden. U kunt op uw persoonlijke pagina tevens een overzicht vinden van de door de hulp gewerkte uren. Dankzij dit overzicht weet u precies wat u de hulp dient uit te betalen.

Betalen naar resultaat
Zodra u een aanvraag indient gaan wij voor u op zoek naar een schoonmaakster die voldoet aan uw wensen en eisen. U betaalt ons pas wanneer wij u daadwerkelijk voorzien van gegevens van een hulp. En bevalt de hulp toch niet? Dan zoeken wij naar een nieuwe nieuwe hulp.

Garantie
Wij bieden de volgende garanties:

Privacy: Uw privacy wordt gewaarborgd. Wij zullen uw gegevens nooit aan derden verstrekken. De gegevens van de hulp worden toegestuurd zodat u contact op kunt nemen met de hulp wanneer het u uitkomt.

Tevredenheid: Bent u niet tevreden over de toegewezen hulp? Geef dit dan bij ons aan, dan zoeken wij naar een nieuwe nieuwe hulp. Bent u zo tevreden over de hulp dat de hulp voor onbepaalde tijd bij u aan de slag gaat? Dan brengen wij geen extra kosten in rekening. De hulp zal dan gewoon doorgaan met het invullen van het urenbriefje zodat wij weten dat de hulp nog steeds bij u aan de slag is.

Een hulp aanvragen