Over Huishoudhulprondombevalling.nl

In 2007 is deze service opgericht om mensen die op zoek zijn naar hulp te helpen bij het vinden van een geschikte nieuwe hulp. In eerste instantie was deze service uitsluitend gericht op mensen met een persoonsgebonden budget (PGB), maar al snel bleek dat ook mensen zonder PGB veel behoefte hadden aan hulp in huis. Het concept is toen dusdanig aangepast dat beide groepen (met én zonder zorgindicatie) vandaag de dag bij ons terecht kunnen.

Grote behoefte aan hulpen
Dat concept bleek te werken. Mede dankzij het overweldigende aanbod kunnen wij nu aanvragers in het hele land van een hulp voorzien.


Continue verbetering

Dankzij de tevreden klanten en de blijvende groei kunnen wij constant onze service verbeteren. Zo bieden wij onze klanten tegenwoordig garantie op een hulp.

Bent u op zoek naar een gemakkelijke, snelle maar vooral betrouwbare manier om een geschikte hulp te vinden?

Schrijf u dan nu in


Hoewel ons kantoor is gevestigd in Enschede, is onze service gericht op heel Nederland. Wij zorgen er altijd voor dat een u wordt gekoppeld aan een hulp in de buurt.

Huishoudhulp rondom bevalling is onderdeel van Hulp-in-huis BV.

Adres:
Nijverheidstraat 5
7511 JM Enschede
Tel: 088 430 30 83 (Wij zijn bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10:30 – 12:00 en van 14:30 - 16:00)
KvK-nummer: 61338710
BTW nummer: NL8543.02.700.B.01.