Tarief hulp rondom bevalling

Uw huishoudelijke hulp heeft een uurtarief van € 14,50 per uur inclusief toeslagen en vakantiegeld. Er komen voor u dus geen kosten bij het uurloon op. U krijgt gegarandeerd een legale huishoudelijke hulp. Wij kunnen dit aanbieden dankzij ons abonnement.

  • Voordelig uurloon
  • Legale huishoudelijke hulp
  • Handig uren overzicht
  • Wij houden niets in van de hulp

Huishoudelijke hulp abonnement

€ 14,95 p/m (+ eenmalige betaling € 29,95)

Voor slechts € 14,95 per maand kijkt u nooit meer om naar uw huishouden en uw zoektocht naar een geschikte huishoudelijke hulp. Het abonnement biedt u vele voordelen. Zo kunt u gebruik maken van een fonds bij schade door de hulp (max. €2.500,-), regelen wij een vervangende huishoudelijke hulp indien nodig en kunt u gebruik maken van een persoonlijke omgeving met overzichtelijke administratie.

  • Fonds bij schade door hulp
  • Een huishoudelijke hulp voor € 14,50 per uur
  • Garantie zolang uw abonnement loopt
  • Vervangende huishoudelijke hulp indien nodig
  • Eenvoudige online administratie
  • Maandelijks opzegbaar

Eerlijk voor de hulp & voordeel voor u

De hulp
Het uurloon van € 14,50 is helemaal van de hulp. Zo verdienen zij goed en eerlijk.

Uw voordeel
Het abonnement van € 14,95 biedt u vele voordelen. Zo kunt u gebruik maken van een fonds bij schade door de hulp, zoeken wij een vervangende huishoudelijke hulp wanneer nodig en heeft u altijd een voordelige huishoudelijke hulp in huis.

Garantie
Uw abonnement gaat pas in als wij een huishoudelijke hulp voor u hebben gevonden. Wanneer u geen klik heeft met de hulp, zoeken wij gewoon voor u verder. Mocht het zo zijn dat wij helemaal geen hulp voor u vinden, betaalt u ons niets.

huishoudelijke hulp aanvragen

Handig om te weten over uw abonnement

U betaalt de maandelijkse kosten via een automatische incasso of via een maandelijks betalingsverzoek. Wij zullen nooit zonder uw toestemming geld van uw rekening afschrijven.

Op het moment dat wij een huishoudelijke hulp hebben gevonden, krijgt u een factuur voor de eenmalige bemiddelingskosten. Vanaf dit moment start uw abonnement en betaalt u maandelijks € 14,95.

Nee, u hoeft nog niets te betalen op het moment dat u zich inschrijft. Zolang wij geen nieuwe hulp aan u voorstellen, betaalt u niets. U start met betalen op het moment dat wij voor het eerst een nieuwe hulp aan u voorstellen. Uw abonnement gaat dan in.

Mocht het voorkomen dat wij binnen een maand geen hulp voor u kunnen vinden, dan brengen wij geen abonnementskosten in rekening.

U kunt uw abonnement maandelijks opzeggen. Dit doet u in uw persoonlijke account of per e-mail naar info@huishoudhulprondombevalling.nl.

Met ons systeem heeft u in één keer overzicht in de administratie rondom uw huishoudelijke hulp. Hierbij moet u denken aan het aantal gewerkte uren van de hulp en de facturen die u periodiek krijgt. Dit overzicht is niet alleen handig voor uw eigen administratie, ook voor uw belastingaangifte of voor eventuele toeslagen kan dit van belang zijn. U heeft met ons urenregistratiesysteem dus direct volledige fiscale informatie.

Staat uw vraag hier niet tussen? Kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen.