Huishoudelijke hulp tijdens zwangerschap

Een zwangerschap is vaak een periode vol blijdschap en mooie verwachtingen. Een zwangerschap kan echter ook zwaar zijn en u belemmeren bij uw dagelijkse taken.

(Tijdelijke) Huishoudelijke Hulp

U kunt via ons een huishoudelijke hulp aanvragen die (tijdelijk) bij u aan de slag gaat. Wenst u voor twee maand hulp voor vier uur in de week? Of drie maand lang, vijf uur in de week? Alles is mogelijk; wij gaan voor u op zoek naar een schoonmaakster die voldoet aan uw opgegeven wensen en eisen.

De werkwijze:

  1. U vult het inschrijfformulier in;
  2. Na deze inschrijving komt u terecht op een persoonlijke pagina;
  3. Op deze pagina kunt u doorgeven welke eisen u aan de hulp stelt;
  4. De aanvraag komt bij ons binnen. Wij gaan direct voor u op zoek naar een hulp en vinden meestal al een geschikte nieuwe hulp binnen twee dagen;
  5. Wij leveren u de contactgegevens van de hulp zodat u een afspraak kunt maken voor een kennismaking;
  6. Zien beide partijen de samenwerking zitten? Dan gaat de hulp bij u aan de slag. Ziet u de samenwerking niet zitten? Dan zoeken wij voor u naar een nieuwe nieuwe hulp.

De aanvraag kunt u ruim van tevoren indienen (geef dan duidelijk aan voor welke periode u hulp wenst), of op het moment dat u hulp wenst. Wij proberen u altijd binnen drie dagen van een hulp te voorzien.

Vraag direct een hulp aan

Tarief

Uurloon

De hulp verdient € 14,50 per uur. U kunt dit bedrag zelf uitbetalen aan de hulp, dit gaat niet via ons. U kunt zelf afspraken maken met de hulp hoe en wanneer u dit bedrag uitbetaalt.